Descargar L Onada (Novel·La Grafica) en PDF de Morton Rhue

Descargar L Onada (Novel·La Grafica) en PDF de Morton Rhue año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Onada (Novel·La Grafica)
 • Autor del libroMorton Rhue
 • Fecha de publicación: 1/6/2012
 • EditorialTAKATUKA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788492696284
 • Valoración del libro: 4.5 de un máximo de 5
 • Votos: 84
 • Autor(a) de la reseña: Thiare González López
 • Fecha: 9/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.34 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 176
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Quan el Sr. Ross aborda durant la classe d’història el període del nazisme, els alumnes no poden entendre el comportament cec dels alemanys i com els van manipular. Ells mai no haurien permès una cosa així, s’haurien rebel·lat contra els dèspotes. El professor decideix portar a terme un experiment per demostrar com es poden desenvolupar comportaments autoritaris o feixistes, i que el que va passar amb els alemanys pot repetir-se a qualsevol lloc i moment. No obstant, arriba un moment que l’experiment se li escapa de les mans i comença a prendre dimensions perilloses per als alumnes. L’Onada – novel·la gràfica està inspirada en la novel·la del mateix títol de Morton Rhue. Aquest autor recreà de manera novel·lada el telefilm americà La Tercera Onada, rodat el 1981 i basat en un llibre escrit per William Ron Jones. Al seu llibre el professor Jones explica un experiment escolar portat a terme en un institut de Palo Alto, Califòrnia, el 1969. L’any 2008, una producció alemanya sota la direcció de Dennis Gansel s’encarregà de portar a les pantalles de cinema aquesta història, basant-se en la novel·la i l’experiència original. Amb una economia de traços i composicions d’imatge impressionants, la jove il·lustradora berlinesa Stefani Kampmann aconsegueix reforçar a la perfecció l’atmosfera amenaçadora que es viu al llibre original. La successió d’imatges de detalls de les escenes donen una dinàmica de pel·lícula a la història i en permet una vivència més directa.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - DOC - EPUB - LIT - WORD. Compresión disponible ZIP - TAR - RAR - CBC
 • Servidores habilitados: Dropbox - Mediafire - MEGA - Hostr - Torrent - JustBeamit - BitShare - Google Drive
Votar: