Descargar Play en PDF de Javier Ruescas

Descargar Play en PDF de Javier Ruescas año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Play
 • Autor del libroJavier Ruescas
 • Fecha de publicación: 5/3/2014
 • EditorialBROMERA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788490260500
 • Valoración del libro: 4.31 de un máximo de 5
 • Votos: 39
 • Autor(a) de la reseña: Abril Vera
 • Fecha: 24/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.91 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 448
 • Incluye un resumen PDF de 48 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: És difícil pensar que Leo i Aaron són germans. El primer és presumit i ambiciós; el segon, tímid i reservat. Un dia, regirant en l’ordinador del seu germà, Leo descobreix que Aaron té un talent desbordant per a compondre música i cantar. Sense meditar-ne les conseqüències, Leo decideix pujar els seus temes a Internet, i això desencadena el fenomen Play Serafin –el nom que ha posat al canal de YouTube– per tota la xarxa… Javier Ruescas (Madrid, 1987) és llicenciat en Periodisme. Amb quatre novel·les i nombrosos relats publicats, se’l considera un dels autors amb major projecció de la literatura per a joves. A més d’escriure, Javier dirigeix diverses pàgines web, és redactor i membre fundador de la revista digital www.eltemplodelasmilpuertas.com i, de la mateixa manera que Leo i Aaron, sovint s’enregistra en vídeo per al seu canal www. YouTube.com/ruescasj.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - TXT - PDF - EPUB - DOC. Compresión disponible ZIP - AZW4 - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Hotfile - Mediafire - Torrent - Copiapop - Dropbox - SendSpace - MEGA
Votar: