Descargar Jo, el Desconegut en PDF de Antoni Dalmases

Descargar Jo, el Desconegut en PDF de Antoni Dalmases año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Jo, el Desconegut
 • Autor del libroAntoni Dalmases
 • Fecha de publicación: 17/5/2014
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788466143318
 • Valoración del libro: 4.98 de un máximo de 5
 • Votos: 89
 • Autor(a) de la reseña: David Fernández Pérez
 • Fecha: 22/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.88 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L'Arnau s'ha enamorat de l'Olga i, darrere d'ella, es comença a dedicar al voluntariat cuidant un avi amb inici d'Alzheimer.L'Arnau enyora les bogeries de cap de setmana amb els amics. Està penjat per l'Olga, i ara s'ha de dedicar, darrere d'ella, al voluntariat. Aquesta mossa li interessa, i està disposat a perdre cada tarda, si cal, cuidant un avi amb inici d'Alzheimer. Així, el protagonista descobreix el món dels avis sols i la lluita dels maquis, comença una nova relació amb els pares i, sobretot, s'adona que no es coneixia prou bé a ell mateix.L'Arnau és un noi de disset anys, estudiant mediocre de batxillerat molt despreocupat, que dedica el temps lliure a divertir-se i a fer bogeries amb els amics, davant la desesperació dels seus pares. A l'institut s'enamora de l'Olga, una ànima inquieta que s'apunta a qualsevol causa social. La noia li agrada tant que el convenç perquè es dediqui, com ella, al voluntariat i es faci càrrec del Ramon, un avi que viu sol i que té un principi d'Alzheimer. Al començament, l'Arnau el va a veure de mala gana i sense que ho sàpiguen ni la seva família ni els seus amics (perquè no es burlin d'ell). Però la peculiar personalitat del Ramon l'atreu cada vegada més, i també una intrigant història del seu passat que es remunta a la guerra civil. A partir del que li expli...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - TXT - TXTz - PDF - MobiPocket - DOC - PPT - EPUB. Compresión disponible TGZ - RZ - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - FreakShare - Mediafire - Dropbox - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Cómics