Descargar Missatger en PDF de Lois Lowry

Descargar Missatger en PDF de Lois Lowry año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Missatger
 • Autor del libroLois Lowry
 • Fecha de publicación: 10/6/2014
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788466141734
 • Valoración del libro: 4.89 de un máximo de 5
 • Votos: 72
 • Autor(a) de la reseña: Anais Solano
 • Fecha: 22/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.51 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 208
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En una petita comunitat absolutament altruista que viu en pau i harmoinia, de sobte hi arriba el consumisme salvatge i tot es trastoca.Una petita comunitat absolutament altruista que viu en pau i en la qual se segueix la norma estricta d'acollir i tractar bé tothom, de sobte es veu amenaçada. Diversos fets enterboleixen les relacions entre els habitants i l'harmonia habitual es converteix en discòrdia.   Una petita comunitat absolutament altruista que viu en pau i en la qual se segueix la norma estricta d'acollir i tractar bé tothom, de sobte es veu amenaçada. Diversos fets enterboleixen les relacions entre els habitants i l'harmonia habitual es converteix en discòrdia.  Paral·lelament, en Matty, un adolescent que va fugir d'un passat tempestuós i es va refugiar al Poble, comença a ser conscient d'una gran força que s'amaga al seu interior. Podrà utilitzar-la per capgirar la situació?  En aquesta tercera part de la saga de L'home dels records, Lois Lowry teixeix lligams entre personatges dels dos títols anteriors i ens va mostrant més aspected d'aquest univers fascinant i tan especial que ella ha crerat per fer-nos reflexionar sobre el món que ens envolta. 
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - WORD - PDF - EPUB - HTMLZ. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR.Z
 • Servidores habilitados: Google Drive - Torrent - Mediafire - Dropbox - Gett - Hostr - MEGA - Hotfile
Votar:

Otros libros del año 2014

Otros libros del género o colección Cómics