Descargar L Home Dels Records en PDF de Lois Lowry

Descargar L Home Dels Records en PDF de Lois Lowry año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Home Dels Records
 • Autor del libroLois Lowry
 • Fecha de publicación: 12/8/2014
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788466143783
 • Valoración del libro: 4.32 de un máximo de 5
 • Votos: 35
 • Autor(a) de la reseña: Priscila Solis
 • Fecha: 7/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.06 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En Jonàs és un membre de La Comunitat, un món pretesament ideal on no hi ha conflictes. Quan a la Cerimònia Anual li assignen el càrrec més important que existeix, descobrirà els foscos secrets que s'oculten sota la fràgil perfecció del seu món.En Jonàs és un membre de La Comunitat, un món pretesament ideal: sense conflictes, sense pobresa, sense atur ni injustícies ni desigualtat. Una societat en que els valors de la família són de màxima importància, mai s'ha sentit a parlar de rebel·lió juvenil i l'educació és quasi una forma de vida. Aviat arribarà la Cerimònia Anual, el moment en que els Dotze (els nens de la generació de dotze anys de La Comunitat) reben les seves assignacions vitalícies determinades pel Comitè dels Ancians. En Jonàs és escollit per un càrrec molt especial: començarà una formació amb l'home dels records, i a poc a poc, anirà descobrint els foscos secrets que s'oculten sota la fràgil perfecció del seu món.Narrada amb una senzillesa que enganya, aquesta és la provocativa història d'un nen que experimenta una cosa increïble i n'emprèn una altra d'impossible. Aquest llibre qüestiona els valors que sempre hem donat per fets i torna a examinar les nostres creences més profundes. Un clàssic, una lectura [email protected] url(http://catalogo.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?ty...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - FB2 - TXT - GIF - EPUB - LIT - DOC. Compresión disponible TZ - JAR - RAR - TAR.XZ - ZIP
 • Servidores habilitados: MyUpload - Send U It - FileNurse - Mediafire - Google Drive - MEGA - Torrent - Dropbox - Amazon Drive
Votar:

Otros libros del año 2014

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Cómics