Descargar Tintin i els Picaros (10ª Ed.) en PDF de Herge (Seud. De Georges Remy)

Descargar Tintin i els Picaros (10ª Ed.) en PDF de Herge (Seud. De Georges Remy) año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Tintin i els Picaros (10ª Ed.)
 • Autor del libroHerge (Seud. De Georges Remy)
 • Fecha de publicación: 26/9/2014
 • EditorialJUVENTUD
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788426101518
 • Valoración del libro: 4.16 de un máximo de 5
 • Votos: 127
 • Autor(a) de la reseña: Ana Jurado
 • Fecha: 4/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.31 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 64
 • Incluye un resumen PDF de 6 páginas
 • Encuadernación: Encuadernación En Tela
 • Descripción o resumen: Als aficionats a les aventures d’en Tintín els calgué esperar vuit anys després de llegir Vol 714 a Sidney , per poder seguir llegint-les a Tintín i els"Pícaros", que començà a aparèixer l’any 1976. Hergé ara només treballava per gust i no tenia cap pressa de fer-ho. La idea per al llibre va tardar a prendre forma. Ell tenia clar l’entorn: Amèrica del Sud. Per a la història va inspirar-se una mica en l’assumpte de Regis Debré i els Tupamaros. Però aquests fets només són el marc de l’aventura. Tornem a anar a la imaginària república de Sant Teodoro (vegeu L’orella escapçada) en la qual dos generals aspirants a dictadors es fan una guerra contínua per aconseguir el poder. Retrobem l’inefable general Alcázar (vegeu L’orella escapçada, Les set boles de cristall). També al coronel Spönz (L’afer Tornasol), ara sota el nom d’Esponja i que ha estat enviat per Bordúria per tal de donar suport al general Tapioca i a l’explorador Ridgewell (vegeu L’orella escapçada). En Serafí Llautó, també volta per aquí amb la seva aclaparadora personalitat, president el grup dels Reis de la Saragata, hi trobarem també"l’encisadora"esposa d’en Tapioca: la terrible Peggy.En aquest àlbum hi crida latenció el fet que en Tintín porta texans, condueix una moto amb una insígnia al casc a favor de la pau i fa ioga!
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - PDF - TXT - DOCX - AZW - DOC - WORD - HTMLZ - RB. Compresión disponible ZIP - RAR - LHA
 • Servidores habilitados: SendSpace - Torrent - Openload - MEGA - Mediafire - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros de la editorial JUVENTUD

Otros libros del año 2014

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Herge (Seud. De Georges Remy)