Descargar La Biblioteca de les Animes (Vol. Iii) en PDF de Ransom Riggs

Descargar La Biblioteca de les Animes (Vol. Iii) en PDF de Ransom Riggs año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Biblioteca de les Animes (Vol. Iii)
 • Autor del libroRansom Riggs
 • Fecha de publicación: 23/5/2015
 • EditorialL ALTRA EDITORIAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788494655654
 • Valoración del libro: 4.11 de un máximo de 5
 • Votos: 74
 • Autor(a) de la reseña: Sebastián Valverde
 • Fecha: 29/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.99 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 496
 • Incluye un resumen PDF de 46 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La biblioteca de les ànimes és el tercer i últim volum de la trilogia de Miss Peregrine. L’aventura, que s’obria amb La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars i continuava amb La ciutat desolada, arriba aquí al clímax final. Jacob Portman té setze anys i acaba de descobrir que té una nova habilitat molt poderosa... Per rescatar els seus companys peculiars del casalot on els tenen empresonats, al qual és dificilíssim accedir perquè està molt ben protegit, se submergirà en un viatge a través de la història acompanyat per l’Emma Bloom, una noia amb el foc a les puntes dels dits, i l’Addison Mac Henry, un gos amb un olfacte prodigiós per trobar el rastre de nens perduts. El viatge els portarà des del Londres d’avui dia fins a les avingudes laberíntiques de Devil’s Acre, una de les barriades més pobres de l’Anglaterra victoriana: aquest és el lloc on, finalment, es decidirà el destí de tots els nens peculiars de la Terra. Com els volums anteriors, La biblioteca de les ànimes és una barreja pertorbadora de fantasia desbordant i fotografies d’època en blanc i negre, i el resultat és una experiència lectora única.
 • Otros formatos de descarga disponibles: OEB - DOC - PDF - WORD - EPUB - TXT. Compresión disponible ZIP - CPIO - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - MEGA - Dropbox - Google Drive - Torrent
Votar:

Otros libros del año 2015

Otros libros del autor Ransom Riggs

Otros libros del género o colección Cómics

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial L ALTRA EDITORIAL