Descargar Hot Dogs en PDF de Care Santos Torres

Descargar Hot Dogs en PDF de Care Santos Torres año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Hot Dogs
 • Autor del libroCare Santos Torres
 • Fecha de publicación: 29/6/2015
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788466143530
 • Valoración del libro: 4.39 de un máximo de 5
 • Votos: 68
 • Autor(a) de la reseña: Raúl Gallego
 • Fecha: 6/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.23 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 112
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest estiu, l'Èlia haurà d'aguantar la nova xicota del pare i s'haurà de fer un tip d'estudiar, però troba feina com a passejadora de gossos i coneixerà gent molt diversa i descobrirà organitzacions clandestines de baralles de gossos.L'estiu no es presenta gaire atractiu per a l'Èlia: haurà d'aguantar la nova xicota del pare i s'haurà de fer un tip d'estudiar. Troba feina com a passejadora de gossos, i això li permet conèixer gent molt diversa i descobrir que hi ha autèntiques organitzacions clandestines de baralles de gossos.A l'Èlia no li agrada la Blanca Estela, la noia de qui s'ha enamorat el seu pare. Tampoc no suporta que en Jan li vagi al de forma tan descarada. I tampoc no li agrada tenir la sensació que no sap comunicar-se amb els altres. Com que amb qui s'entén millor és amb els animals, per guanyar alguns diners s'ofereix per passejar gossos. El negoci té molt èxit i li permet conéixer la Berta, una noia de la seva edat, que ha perdut el seu gos de raça pitbull i a la senyora Rosa Magakian, propietària d'un gos llop preciós, anomenat Urco, que serà qui la posi sobre la pista dels fets misteriosos que passen al parc quan es fa de nit: hi ha baralles de gossos. Així l'Èlia sabrà que hi ha gent que roba gossos d'unes races determinades i els ensinistra per barallar-se a mort amb un altre go...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - PDF - WORD - PPTX - EPUB - DOC. Compresión disponible DEB - ZIP - CAB - RAR - ISO
 • Servidores habilitados: 1fichier - MEGA - Google Drive - Torrent - Mediafire - Dropbox - FileNurse - FileServe - 4Shared - ADrive
Votar:

Otros libros del autor Care Santos Torres

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros del género o colección Cómics