Descargar La Ciutat Desolada en PDF de Ransom Riggs

Descargar La Ciutat Desolada en PDF de Ransom Riggs año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Ciutat Desolada
 • Autor del libroRansom Riggs
 • Fecha de publicación: 20/1/2016
 • EditorialL ALTRA EDITORIAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788494508578
 • Valoración del libro: 4.48 de un máximo de 5
 • Votos: 172
 • Autor(a) de la reseña: Emilio Gómez López
 • Fecha: 21/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.97 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 432
 • Incluye un resumen PDF de 37 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Després de l’extraordinària aventura que va començar amb La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars, trobem en Jacob Portman i els seus inusuals amics llançats a la recerca frenètica d’una cura per a la seva estimada mestra, Miss Peregrine. Quan arriben a Londres es troben una ciutat arrasada per la guerra i devastada per les bombes; els persegueixen els seus enemics i els perills s’amaguen rere cada cantonada. Malgrat la valentia i la fortalesa que els caracteritzen, els nens s’hauran d’enfrontar a reptes que posaran a prova les seves capacitats, i abans de poder salvar els nens peculiars, en Jacob haurà de prendre una decisió important pel que fa al seu amor per l’Emma Bloom. La ciutat desolada transporta el lector cap a un món ple de màgia i telepatia, d'animals curiosos i éssers mutants; un món d'adults «peculiars», wights sanguinaris i monstres terrorífics. Com en el volum anterior, Ransom Riggs barreja magistralment la fantasia desbocada amb unes esplèndides fotografies antigues, cosa que fa de La ciutat desolada una lectura inoblidable.La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars és una història plena d'intriga en la qual lluiten nens amb poders sobrenaturals i monstres terrorífics; una fantasia terrible, il·lustrada amb fotografies antigues, que seduirà tant els lectors joves com els adults.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - PDF - TXT - WORD - EPUB. Compresión disponible RAR - LZMA - ZIP - IMG - TAR.BZ
 • Servidores habilitados: Google Drive - Torrent - SendGB - FileHosting - Amazon Drive - Dropbox - Mediafire - MEGA
Votar: