Descargar El Secret del Bandoler en PDF de Llorenç Capdevila Roure

Descargar El Secret del Bandoler en PDF de Llorenç Capdevila Roure año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Secret del Bandoler
 • Autor del libroLlorenç Capdevila Roure
 • Fecha de publicación: 4/11/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788466143479
 • Valoración del libro: 4.99 de un máximo de 5
 • Votos: 97
 • Autor(a) de la reseña: Edmundo Ayala
 • Fecha: 15/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.92 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 144
 • Incluye un resumen PDF de 11 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aventures i intriga en temps de caça de bruixes i bandolerismeL'Andreu sent una conversa que no ha de sentir i s'assabenta que el seu pare no va morir d'accident, sinó assassinat. Ple de ràbia, se'n va de casa per venjar la mort del pare. Cercant pistes per localitzar l'assassí, coneix personatges de tota mena, s'enamora bojament, està a punt de deixar-hi la pell i va descobrint qui era realment el seu pare. Al capdavall, ell mateix serà un altre.L'Andreu sent una conversa que no ha de sentir. S'assabenta que el seu pare no va morir per culpa d'un llamp treballant la terra, com li han fet creure, sinó a mans d'un bandoler. Ple de ràbia, es revolta. Vol venjar la mort del pare. La mare no li pot treure la idea del cap i quan el veu decidit a marxar a buscar l'assassí, li dóna un anell fabulós: no l'ha de vendre per res del món, en depèn la seva vida. Buscant pistes de l'assassí, es troba amb uns quants personatges de tota mena que havien conegut el seu pare. A poc a poc li van oferint una imatge del pare que poc té a veure amb la que ell se n'havia fet, i arrencant-los mitges veritats, va trobant pistes que el porten a l'autor del crim..., en Serrallonga. Algun d'aquests personatges, que olora la joia que porta, li farà el camí perillosament difícil. Al capdavall la recerca haurà transformat l'Andreu ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - TXT - EPUB - PDF. Compresión disponible ZIP - CBC - GZ - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - SendGB - Send U It - Mediafire - Openload - JumpShare - Torrent - Google Drive - Dropbox - Zippyshare
Votar:

Otros libros del año 2016

Otros libros del género o colección Cómics

Otros libros de la editorial CRUILLA