Descargar Calla, Càndida, Calla! en PDF de Maite Carranza

Descargar Calla, Càndida, Calla! en PDF de Maite Carranza año 2016

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Calla, Càndida, Calla!
 • Autor del libroMaite Carranza
 • Fecha de publicación: 15/5/2016
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788466140157
 • Valoración del libro: 4.47 de un máximo de 5
 • Votos: 170
 • Autor(a) de la reseña: Briana Gomes
 • Fecha: 21/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.96 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 200
 • Incluye un resumen PDF de 23 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Nou relat sobre la Càndida, que continua fent-se gran a tota vela. El que havia de ser un estiu perfecte, però, comença amb mal peu... Maite Carranza manté el to humorístic i fresc de la seva novel·la original.La Càndida ha acabat el curs de tercer d'ESO i ha passat una revetlla de Sant Joan extraordinària, però les coses es torcen quan els pares li anuncien que ella i els seus germans aniran a passar unes setmanes de vacances a casa de l'àvia, en un poble del Penedès: segons ella, un poble fastigós, ple de mosquits i avorridíssim. La seva família no farà gaire cas d'aquestes queixes, així que a la Càndida no li queda cap altre remei que enfilar cap a ca l'à[email protected] url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);La Càndida ha acabat el curs de tercer d'ESO i comença l'estiu amb bon peu, perquè ha passat una revetlla de Sant Joan extraordinària. Però les coses es torcen quan els pares li anuncien que ella i els seus germans aniran a passar unes setmanes de vacances a casa de l'àvia, en un poble del Penedès. És a dir, segons la Càndida, un poble fastigós, ple de mosquits, de raïm aixafat i avorridíssim. Després d'amenaçar que se suïcidarà i de veure que a la família tant li fa, no li queda cap altre remei que anar-se'n a casa de l'àvia. Un cop ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - HTMLZ - TXTz - GIF - EPUB - WORD - TXT - DOC. Compresión disponible LZO - ZIP - TZ - TAR.LZO - RAR
 • Servidores habilitados: FileHosting - Dropbox - Torrent - Uploaded - Mediafire - Google Drive - JustBeamit - MEGA
Votar:

Otros libros del autor Maite Carranza

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Cómics

Otros libros del año 2016

Otros libros de la editorial CRUILLA