Descargar Bèsties Fantastiques i on Trobar-Les. el Guió Original en PDF de J.K. Rowling

Descargar Bèsties Fantastiques i on Trobar-Les. el Guió Original en PDF de J.K. Rowling año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Bèsties Fantastiques i on Trobar-Les. el Guió Original
 • Autor del libroJ.K. Rowling
 • Fecha de publicación: 27/10/2017
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788416367955
 • Valoración del libro: 4.32 de un máximo de 5
 • Votos: 183
 • Autor(a) de la reseña: Marcos Montoya
 • Fecha: 1/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.96 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 304
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: J.K. Rowling et convida a endinsar-te en la nova era del Món Màgic… L’explorador i magizoòleg Newt Scamander tot just ha acabat de fer la volta al món cercant les criatures màgiques més rares i extraordinàries. Quan arriba a Nova York, pretén fer una breu parada en el camí, però quan la seva maleta màgica desapareix i algunes de les bèsties fantàstiques que hi duia s’escapen per la ciutat, comencen els problemes… J.K. Rowling, autora de la sèrie supervendes de Harry Potter, aclamada internacionalment, s’estrena com a guionista amb Bèsties fantàstiques i on trobar-les, que arriba a les nostres pantalles protagonitzada per Eddie Redmayne –guanyador d’un premi de l’Acadèmia– en el paper de Newt Scamander. Ambientada cinquanta anys abans que comenci la història d’en Harry, i amb un repartiment de personatges excepcional, aquesta història d’amistat, màgia i caos és una esplèndida narració èpica plena d’aventures. J.K. Rowling és l’autora de la sèrie supervendes de Harry Potter, que es va publicar en anglès entre el 1997 i el 2007 (1999 i 2008 en català), i que va vendre més de quatre-cents cinquanta milions de còpies a tot el món en més de dos-cents països i en setanta-nou idiomes, i que va inspirar vuit pel•lícules supertaquilleres de Warner Bros. Rowling ha escrit tres volums complementaris per ajudar diverses entitats benèfiques: El Quidditch de totes les èpoques i Bèsties fantàstiques i on trobar-les (en benefici de Comic Relief); i Les rondalles del bard Gallard (en benefici de Lumos). Pottermore, el lloc web de l’autora i on s’editen els seus llibres en format electrònic, és el centre digital del Món Màgic. Recentment, l’autora ha col•laborat amb l’escriptor Jack Thorne i el director John Tiffany en l’obra de teatre Harry Potter i el llegat maleït (parts u i dos), que es representa actualment al Palace Theatre de Londres. J.K. Rowling també és autora d’una novel•la per a adults, La vacant imprevista, i amb el pseudònim de Robert Galbraith ha publicat també tres novel•les policíaques amb el detectiu Cormoran Strike com a protagonista, que seran adaptades per a la BBC. Bèsties fantàstiques i on trobar-les és el primer guió de J.K. Rowling.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - PDF - WORD - EPUB. Compresión disponible ZIP - DEB - RAR
 • Servidores habilitados: JumpShare - Send U It - Dropbox - Google Drive - Mediafire - Torrent - Copiapop - MEGA - Depositfiles
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Cómics

Otros libros del autor J.K. Rowling

Otros libros de la editorial EMPURIES