Descargar Cada gra de Raim en PDF de Manel Ballart

Descargar Cada gra de Raim en PDF de Manel Ballart año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cada gra de Raim
 • Autor del libroManel Ballart
 • Fecha de publicación: 27/10/2017
 • EditorialGREGAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788494564840
 • Valoración del libro: 4.35 de un máximo de 5
 • Votos: 197
 • Autor(a) de la reseña: Emiliano Peres
 • Fecha: 23/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.4 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 174
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Dotze narracions protagonitzades per joves estudiants de Secundària que, en conjunt, com si es tractés de dotze capítols que es corresponen als mesos del calendari d’un any, acaben per construir un relat unitari que els emmarca a tots. Malgrat l’aparença d’un recull de dotze narracions autònomes, el llibre constitueix en realitat una mena de puzle en el qual les peces que el conformen són capítols d’un relat més ampli que els acull en un escenari comú: els mesos de l’any. Un any que comença a transcórrer a partir de setembre, igual que en un curs escolar. I és que els protagonistes són uns joves estudiants d’un institut de Secundària. Aquests personatges actuen de fils conductors que van relligant i entreteixint els dotze episodis fins a acabar per mostrar-nos el calendari que en resulta sota una silueta, a la seva manera, també novel•lesca. Ho fan tot donant-se a conèixer i reapareixent al llarg de les quatre estacions, juntament amb les vivències que comparteixen amb entusiasme: les peripècies de la vida escolar, el gran espectacle de la vida i l’amor, els conflictes familiars...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOC - AZW - WORD - PDF - EPUB. Compresión disponible RAR - JAR - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Google Drive - Mediafire - FreakShare - MEGA - BitShare - SendSpace - Depositfiles - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2017

Otros libros del género o colección Cómics

Otros libros de la editorial GREGAL