Descargar Frena, Càndida, Frena! en PDF de Maite Carranza

Descargar Frena, Càndida, Frena! en PDF de Maite Carranza año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Frena, Càndida, Frena!
 • Autor del libroMaite Carranza
 • Fecha de publicación: 21/12/2017
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788466139861
 • Valoración del libro: 4.61 de un máximo de 5
 • Votos: 30
 • Autor(a) de la reseña: Omar Manzano
 • Fecha: 15/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.41 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 176
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Una novel·la fresca i divertida sobre l'optimisme i l'entusiasme de tots aquells que tenen pressa per menjar-se el món. Maite Carranza, autora d'aquest supervendes, ha guanyat diversos premis de literatura infantil i juvenil.La Càndida s'adona que ja té edat de menjar-se el món. S'enfila a la moto dels quinze anys i pel camí topa amb l'amor, s'entusiasma i s'estimba. Però la Càndida no té cap intenció de frenar.La Càndida té catorze anys, tres germans (el Marcel·lí, la Lucil·la i el Gaudenci), una pila d'amigues (la Febrònia Calvet, la Sònia Fivaller, la Coia Solera...) i tot un curs al davant. És una noia molt marxosa, enèrgica «com un tifó», amb força inquietuds, però sobretot amb dues motivacions: els nois i les picabaralles amb la Cuca Rossell. Es dedica a les activitats extraescolars de forma massiva, intenta guanyar calés fent de cangur, és presidenta d'un club de fans dels Wild Cannibals, aprèn a esquiar, es disfressa d'aranya per Carnestoltes i caça un tigre... Tot plegat amb desenllaços molt diversos: des del triomf més clamorós com a esquiadora fins al fracàs més aclaparador com a presidenta del club de fans.En general té la sensació que és una fracassada en el camp sentimental, però al final del curs s'adona que, tot i que no ho semblava, és una noia d'èxit, especialment amb el xicot que a...
 • Otros formatos de descarga disponibles: BMP - EPUB - WORD - DOC - TXT - PDF. Compresión disponible DEB - RAR - CBZ - ZIP
 • Servidores habilitados: FileNurse - Ivoox - 4Shared - Google Drive - Mediafire - Dropbox - MEGA - Copiapop - Torrent - 1fichier
Votar:

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Cómics

Otros libros del autor Maite Carranza

Otros libros del año 2017