Descargar Allo de l avi en PDF de Anna Manso

Descargar Allo de l avi en PDF de Anna Manso año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Allo de l avi
 • Autor del libroAnna Manso
 • Fecha de publicación: 2/5/2017
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788466143561
 • Valoración del libro: 4.96 de un máximo de 5
 • Votos: 160
 • Autor(a) de la reseña: Ignacio Juarez
 • Fecha: 13/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.45 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 184
 • Incluye un resumen PDF de 18 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Per al Salva, el seu avi, el Carles Canoseda, és un heroi, la persona més important del món. Però quan descobreix que darrere el gran home s'amaga una persona diferent, que ha enganyat tothom, el seu món es desmunta.La meva vida s'ha convertit en un embolic de dimensions còsmiques. Ja no tinc ni idea de qui sóc. Només sé que pertanyo a l'espècie humana, em dic Salva, tinc setze anys, i sóc al sofà de casa, concentrat. Vull fer memòria i tirar uns mesos enrere, quan encara era feliç. Abans que passés allò de l'avi i ser feliç resultés impossible.La vida del Salva Canoseda s'ha convertit en un embolic de dimensions còsmiques. Ja no sap qui és. Només que viu a Barcelona, té setze anys i pertany a l'espècie humana. El seu món s'ha ensorrat i per aclarir-se les idees fa memòria i tira uns mesos enrere, quan encara era feliç. Abans que passés allò de l'avi i ser feliç resultés impossible. El seu avi era el famós Carles Canoseda, el poderós director de la prestigiosa Fundació Canoseda, un gran prohom de la cultura del país. L'avi és el seu referent. L'admira i l'estima, a diferència del que passa amb els seus pares, amb qui no s'entén gaire, i més des que s'han divorciat i no li fan gaire cas.Però un dia la policia irromp a la mansió de l'avi per registrar-la i també a la Fundació. Fins i tot s'enduen l'avi...
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - EPUB - PDF - PML - DOC - BMP. Compresión disponible RAR - TAR.BZ2 - Z - ZIP
 • Servidores habilitados: Google Drive - Dropbox - Mediafire - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Anna Manso

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2017