Descargar Els Escarabats Volen al Capvespre en PDF de Maria Gripe

Descargar Els Escarabats Volen al Capvespre en PDF de Maria Gripe año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Escarabats Volen al Capvespre
 • Autor del libroMaria Gripe
 • Fecha de publicación: 2/11/2018
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788466144124
 • Valoración del libro: 3.93 de un máximo de 5
 • Votos: 37
 • Autor(a) de la reseña: Jonathan Tomas
 • Fecha: 7/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.77 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 224
 • Incluye un resumen PDF de 21 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Annika, Jonas i David accepten l'encàrrec de tenir cura de les plantes d'una casa misteriosa, a les golfes de la qual troben unes cartes que parlen de la maledicció d'una estàtua funerària portada d'[email protected] url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css); Annika, Jonas i David accepten l'encàrrec de tenir cura de les plantes d'una casa mentre els amos no hi són. A les golfes, hi troben unes cartes que parlen de la maledicció d'una estàtua funerària portada d'Egipte. Tots tres inicien una recerca durant la qual es veuen embolicats en aventures insòlites i fan descobriments [email protected] url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css); Així que entren a la casa, David, Annika i Jonas noten que allà hi passen coses molt estranyes: una planta que sembla que es vulgui comunicar amb ells els assenyala les escales que duen a les golfes, on troben unes cartes escrites dos-centsanys enrere. La lectura d'aquestes cartes els revelarà una relació amorosa tràgica, però també l'existència d'una antiga estàtua egípcia que va portar desgràcies a tothom qui hi va tenir contacte i que va desaparèixer. Fascinats per la història, decideixen investigar per trobar-la, i llavors es veuen immersos en un ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - EPUB - TXT - CSV - RB - DOC - PDF. Compresión disponible ZIP - LZMA - RAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Dropbox - Filedropper - 4Shared - Mediafire - Gett - Torrent - Google Drive
Votar:

Otros libros de la editorial CRUILLA

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán