Descargar La Llar de Miss Peregrine per a Nens Peculiars en PDF de Ransom Riggs

Descargar La Llar de Miss Peregrine per a Nens Peculiars en PDF de Ransom Riggs año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Llar de Miss Peregrine per a Nens Peculiars
 • Autor del libroRansom Riggs
 • Fecha de publicación: 16/11/2018
 • EditorialL ALTRA EDITORIAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788494508561
 • Valoración del libro: 4.45 de un máximo de 5
 • Votos: 152
 • Autor(a) de la reseña: Jesús Antonio Valles
 • Fecha: 4/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.97 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 424
 • Incluye un resumen PDF de 33 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: De petit, en Jacob Portman tenia un lligam molt especial amb el seu avi, que li explicava històries extravagants i li ensenyava fotografies estranyes de nens invisibles i nenes que levitaven. Ara, als setze anys, en Jacob treballa en un supermercat de la família, i passa les hores amb el seu millor amic, amb qui no s'acaba d'entendre del tot. Un dia, rep una trucada del seu avi, que està començant a perdre el cap, i decideix sortir de la feina i córrer a visitar-lo, però arriba tard. Quan el vell se li mor als braços, el noi cau en una depressió terrible. Però l’avi no l’ha deixat sol del tot: aviat trobarà una carta misteriosa que el portarà fins a una illa perduda de Gal•les, en un viatge que li canviarà la vida per sempre i li mostrarà fins a quin punt eren certes les històries estrafolàries que sentia quan era petit. La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars és una història plena d'intriga en la qual lluiten nens amb poders sobrenaturals i monstres terrorífics; una fantasia terrible, il·lustrada amb fotografies antigues, que seduirà tant els lectors joves com els adults.
 • Otros formatos de descarga disponibles: MobiPocket - PDF - AZW3 - WORD - TXT - PPTX - DOC - EPUB. Compresión disponible TZ - ZIP - RAR - AZW
 • Servidores habilitados: Dropbox - Copiapop - MEGA - Torrent - Mediafire - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Cómics

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial L ALTRA EDITORIAL