Descargar Diari d Anne Frank (Edició Escolar) en PDF de Anne Frank

Descargar Diari d Anne Frank (Edició Escolar) en PDF de Anne Frank año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Diari d Anne Frank (Edició Escolar)
 • Autor del libroAnne Frank
 • Fecha de publicación: 11/4/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788417444051
 • Valoración del libro: 4.38 de un máximo de 5
 • Votos: 109
 • Autor(a) de la reseña: Vicente Sánchez Fernández
 • Fecha: 9/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.4 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 448
 • Incluye un resumen PDF de 40 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda Bolsillo
 • Descripción o resumen: Edició escolar, amb material didàctic, d'aquest testimoni únic sobre l'horror i la barbàrie nazi, i sobretot sobre els sentiments i les experiències viscudes per una nena jueva reclosa amb la seva família per fugir del Holocaust Després de la invasió d'Holanda, els Frank, comerciants jueus alemanys emigrats a Amsterdam el 1933, es van amagar de la Gestapo en una mansarda connectada a l'edifici on el pare de l'Anne tenia les seves oficines. Eren vuit persones i van romandre-hi recloses des del juny de 1942 fins a l'agost de 1944. En aquell lloc i en les més precàries condicions, l'Anne, una nena de tretze anys, va escriure el seu esgarrifós Diari: un testimoni únic en el seu gènere sobre l'horror i la barbàrie nazis, i sobre els sentiments i les experiències que van viure ella mateixa i els seus acompanyants. L'Anne va morir al camp de Bergen-Belsen al març de 1945. El seu Diari no morirà mai. «D'entre tots els qui, al llarg de la història, han parlat en nom de la dignitat humana en temps de sofriment i mort, no hi ha cap veu amb més pes que la de l'Anne Frank.» John F. Kennedy
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - AZW3 - SNB - TXT - EPUB - TIFF - PDF - DOC. Compresión disponible RAR - ZIP - BZ2 - BZ
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - MEGA - SendSpace - Google Drive - Mediafire
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Cómics

Otros libros de la editorial ROSA DELS VENTS

Otros libros del año 2018