Descargar Nanuc en PDF de Jordi Ortiz Casas

Descargar Nanuc en PDF de Jordi Ortiz Casas año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Nanuc
 • Autor del libroJordi Ortiz Casas
 • Fecha de publicación: 30/8/2018
 • EditorialGREGAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics
 • ISBN: 9788417082178
 • Valoración del libro: 4.24 de un máximo de 5
 • Votos: 45
 • Autor(a) de la reseña: Susana Font
 • Fecha: 3/9/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.54 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 344
 • Incluye un resumen PDF de 27 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Iulian Dumitrescu era catedràtic de Geologia i Paleontologia a la Universitat de Bucarest. Seguint un pressentiment, va presentar-se a Castellar de n'Hug, a casa d'un antic bidell d'institut. Miquel Palau guardava un fragment de tauleta del temps en què feia d'arqueòleg aficionat. Dumitrescu el va sorprendre mostrant-li l'altra meitat de tauleta... trobada a l'altre extrem d'Europa. Com hi havia arribat? Com havia estat la vida de la persona que l'havia fabricada i decorada catorze mil anys enrere? I què hi tenien a veure, els neandertals, amb tot plegat? El cas és que hi havia ossos seus en el jaciment, i eren milers d'anys més moderns que les estimacions acceptades sobre l'època d'extinció d'aquests homínids. Lluna va ser la primera a conèixer el foraster que arribava a la tribu dels llunaplena. Tot en ell era estrany: la forma de vestir, l'accent que tenia en parlar, el color dels cabells i, fins i tot, el nom. Es deia Nanuc, una paraula que no volia dir res. Ell explicava que en la llengua de la seva tribu significava «os blanc», però gairebé ningú no creia aquella història de llengües diferents, igual com no creien que hi hagués altres tribus més enllà de la infranquejable serralada de muntanyes que Nanuc assegurava haver travessat.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PML - DjVu - TXT - JPEG - DOC - PDF - WORD - EPUB. Compresión disponible ACE - RAR - ZIP - TAR.BZ
 • Servidores habilitados: SendSpace - MyUpload - Torrent - MEGA - Mediafire - Copiapop - Google Drive - Dropbox
Votar:

Otros libros del género o colección Cómics

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial GREGAL